Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bronkhorst

Begrijp de huizenprijzen in Bronkhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bronkhorst

Bronkhorst is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronkhorst. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 888.381 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 888.381
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Bronkhorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bronkhorst is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bronkhorst kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Bronkhorst

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bronkhorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bronkhorst.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Bronkhorst. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bronkhorst. Een woonboerderij in Bronkhorst komt het meest (83%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bronkhorst

In Bronkhorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bronkhorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bronkhorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bronkhorst

Starterswoningen in Bronkhorst zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bronkhorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bronkhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bronkhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bronkhorst

Wil je een huis kopen in Bronkhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bronkhorst . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bronkhorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bronkhorst.

Bekijk alle koopwoningen in Bronkhorst. Zoek je huurwoning in Bronkhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bronkhorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bronkhorst is 4.342 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.897 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bronkhorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bronkhorst vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bronkhorst

Bronkhorst bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.