logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Zelhem in Zelhem

Begrijp de huizenprijzen in Zelhem Bronckhorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Zelhem Bronckhorst

Zelhem is een wijk in de plaats Zelhem binnen de gemeente Bronckhorst. Deze wijk telt volgens het CBS 11.035 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zelhem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 453.312 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 453.312
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Zelhem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zelhem is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zelhem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zelhem.

Woningen recent verkocht in Zelhem

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zelhem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zelhem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zelhem. Een eengezinswoning in Zelhem komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zelhem

In Zelhem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zelhem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zelhem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Zelhem

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zelhem vergeleken met de Bronckhorst en Nederland.

Huizenprijzen in Zelhem Bronckhorst

Starterswoningen in Zelhem Bronckhorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zelhem Bronckhorst zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zelhem Bronckhorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Zelhem Bronckhorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Zelhem Bronckhorst

Wil je een huis kopen in Zelhem Bronckhorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zelhem Bronckhorst . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zelhem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zelhem.

Bekijk alle koopwoningen in Zelhem Bronckhorst. Zoek je huurwoning in Zelhem Bronckhorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Zelhem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zelhem is 3.237 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.852 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Zelhem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zelhem vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zelhem

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zelhem? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zelhem

Zelhem Halle Velswijk Verspreide huizen Zelhem Verspreide huizen Halle Verspreide huizen Velswijk