De Huizenmarkt in Hummelo (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hummelo

Woningmarkt Hummelo

Hummelo is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.365 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hummelo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 634.065 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 634.065
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Hummelo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hummelo is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hummelo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hummelo.

Woningen recent verkocht in Hummelo

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hummelo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hummelo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hummelo. Een eengezinswoning in Hummelo komt het meest (51%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hummelo

In Hummelo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hummelo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hummelo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hummelo
Binnenring: Nederland

Hummelo waar ligt dat?

Woningen te koop Hummelo

Wil je een huis kopen in Hummelo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hummelo . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hummelo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hummelo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hummelo. Zoek je huurwoning in Hummelo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hummelo

Starterswoningen in Hummelo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hummelo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hummelo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hummelo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hummelo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hummelo is 3.260 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.346 euro).

Leeftijden Hummelo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hummelo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hummelo

Hummelo bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.