logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rha

Begrijp de huizenprijzen in Rha met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rha

Rha is een plaats in de gemeente Bronckhorst. Deze plaats telt volgens het CBS 36.277 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rha. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 692.919 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 692.919
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Rha

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rha is 62 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rha kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Rha

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rha. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rha.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Rha. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rha. Een eengezinswoning in Rha komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rha

In Rha wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rha

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rha (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rha

Starterswoningen in Rha zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Rha zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rha zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rha? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rha

Wil je een huis kopen in Rha? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rha . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rha alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rha.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Rha.

Bekijk alle koopwoningen in Rha. Zoek je huurwoning in Rha? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rha

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rha is 3.756 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.770 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rha

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rha vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rha

Rha bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.