Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beekbergen

Begrijp de huizenprijzen in Beekbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beekbergen

Beekbergen is een plaats in de gemeente Apeldoorn. Deze plaats telt volgens het CBS 161.120 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekbergen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 851.925 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 851.925
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Beekbergen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beekbergen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beekbergen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beekbergen.

Woningen recent verkocht in Beekbergen

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beekbergen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beekbergen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beekbergen. Een eengezinswoning in Beekbergen komt het meest (55%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beekbergen

In Beekbergen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beekbergen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beekbergen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beekbergen

Starterswoningen in Beekbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beekbergen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beekbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beekbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beekbergen

Wil je een huis kopen in Beekbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beekbergen . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beekbergen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beekbergen.

Bekijk alle koopwoningen in Beekbergen. Zoek je huurwoning in Beekbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beekbergen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beekbergen is 4.655 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.448 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beekbergen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beekbergen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beekbergen

Beekbergen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.