De Huizenmarkt in Willemsoord (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Willemsoord

Woningmarkt Willemsoord

Willemsoord is een plaats in de gemeente Steenwijkerland. Deze plaats telt volgens het CBS 42.845 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Willemsoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 540.802 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 540.802
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Willemsoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Willemsoord is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Willemsoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Willemsoord

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Willemsoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Willemsoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Willemsoord. Een eengezinswoning in Willemsoord komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Willemsoord

In Willemsoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Willemsoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Willemsoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Willemsoord
Binnenring: Nederland

Willemsoord waar ligt dat?

Woningen te koop Willemsoord

Wil je een huis kopen in Willemsoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Willemsoord . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Willemsoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Willemsoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Willemsoord. Zoek je huurwoning in Willemsoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Willemsoord

Starterswoningen in Willemsoord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Willemsoord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Willemsoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Willemsoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Willemsoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Willemsoord is 3.464 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.314 euro).

Leeftijden Willemsoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Willemsoord vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Willemsoord

Willemsoord bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.