Huizenmarkt Onna in Onna (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Onna

Woningmarkt Onna

Onna is een wijk in de plaats Onna binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze wijk telt volgens het CBS 315 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onna. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 400.117 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 400.117
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Onna

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Onna is 58 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Onna kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Onna

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Onna. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Onna.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Onna. Een eengezinswoning in Onna komt het meest (53%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 28% het meest voor.

Gezinssamenstelling Onna

In Onna wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Onna

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Onna (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Onna
Binnenring: Nederland

Onna waar ligt dat?

Woningen te koop Onna

Wil je een huis kopen in Onna? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Onna . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Onna alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Onna.

Bekijk hier alle koopwoningen in Onna. Zoek je huurwoning in Onna? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Onna

Starterswoningen in Onna zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Onna zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Onna zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Onna? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Onna

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Onna is 2.517 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.366 euro).

Leeftijden Onna

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Onna vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Onna

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Onna? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Onna

Onna Buitengebied Onna