Huizenmarkt Zuidveen in Zuidveen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zuidveen

Woningmarkt Zuidveen

Zuidveen is een wijk in de plaats Zuidveen binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze wijk telt volgens het CBS 610 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 449.206 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 449.206
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Zuidveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zuidveen is 50 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zuidveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zuidveen

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zuidveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zuidveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zuidveen. Een eengezinswoning in Zuidveen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zuidveen

In Zuidveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zuidveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zuidveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zuidveen
Binnenring: Nederland

Zuidveen waar ligt dat?

Woningen te koop Zuidveen

Wil je een huis kopen in Zuidveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zuidveen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zuidveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zuidveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zuidveen. Zoek je huurwoning in Zuidveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zuidveen

Starterswoningen in Zuidveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zuidveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zuidveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zuidveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zuidveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zuidveen is 2.924 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.040 euro).

Leeftijden Zuidveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zuidveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zuidveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zuidveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zuidveen

Zuidveen Buitengebied Zuidveen