Huizenmarkt Eesveen in Eesveen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eesveen

Woningmarkt Eesveen

Eesveen is een wijk in de plaats Eesveen binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze wijk telt volgens het CBS 595 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eesveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 754.621 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 754.621
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Eesveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eesveen is 109 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eesveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Eesveen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eesveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eesveen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eesveen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eesveen. Een eengezinswoning in Eesveen komt het meest (57%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eesveen

In Eesveen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eesveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eesveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eesveen
Binnenring: Nederland

Eesveen waar ligt dat?

Woningen te koop Eesveen

Wil je een huis kopen in Eesveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eesveen . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eesveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eesveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eesveen. Zoek je huurwoning in Eesveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eesveen

Starterswoningen in Eesveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eesveen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eesveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eesveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eesveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eesveen is 3.400 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.337 euro).

Leeftijden Eesveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eesveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Eesveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Eesveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Eesveen

Eesveen Buitengebied Eesveen