logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Vollenhove in Vollenhove

Begrijp de huizenprijzen in Vollenhove Steenwijkerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vollenhove Steenwijkerland

Vollenhove is een wijk in de plaats Vollenhove binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze wijk telt volgens het CBS 4.370 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vollenhove. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 367.563 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 367.563
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Vollenhove

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vollenhove is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vollenhove moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vollenhove.

Woningen recent verkocht in Vollenhove

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vollenhove. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vollenhove.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vollenhove. Een eengezinswoning in Vollenhove komt het meest (83%) voor. Daarna komt een herenhuis met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vollenhove

In Vollenhove wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vollenhove

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vollenhove (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Vollenhove

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Vollenhove vergeleken met de Steenwijkerland en Nederland.

Huizenprijzen in Vollenhove Steenwijkerland

Starterswoningen in Vollenhove Steenwijkerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Vollenhove Steenwijkerland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vollenhove Steenwijkerland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vollenhove Steenwijkerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vollenhove Steenwijkerland

Wil je een huis kopen in Vollenhove Steenwijkerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vollenhove Steenwijkerland . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vollenhove alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vollenhove.

Bekijk alle koopwoningen in Vollenhove Steenwijkerland. Zoek je huurwoning in Vollenhove Steenwijkerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vollenhove

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vollenhove is 2.235 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.297 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vollenhove

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vollenhove vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vollenhove

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vollenhove? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vollenhove

Vollenhove Moespot-Leeuwte Schaarkampen Verspreide huizen Vollenhove