Huizenmarkt De Bult in De Bult (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in De Bult

Woningmarkt De Bult

De Bult is een wijk in de plaats De Bult binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze wijk telt volgens het CBS 335 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Bult. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 961.867 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 961.867
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in De Bult

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Bult is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Bult kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in De Bult

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Bult. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Bult.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Bult. Een eengezinswoning in De Bult komt het meest (31%) voor. Daarna komt een bungalow met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Bult

In De Bult wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Bult

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Bult (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: De Bult
Binnenring: Nederland

De Bult waar ligt dat?

Woningen te koop De Bult

Wil je een huis kopen in De Bult? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Bult . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Bult alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Bult.

Bekijk hier alle koopwoningen in De Bult. Zoek je huurwoning in De Bult? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in De Bult

Starterswoningen in De Bult zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Bult zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Bult zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in De Bult? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs De Bult

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Bult is 3.743 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.051 euro).

Leeftijden De Bult

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Bult vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Bult

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Bult? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Bult

De Bult