Huizenmarkt Paasloo in Paasloo (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Paasloo

Woningmarkt Paasloo

Paasloo is een wijk in de plaats Paasloo binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze wijk telt volgens het CBS 400 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paasloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 743.721 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 743.721
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Paasloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Paasloo is 140 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Paasloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Paasloo

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Paasloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Paasloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Paasloo. Een woonboerderij in Paasloo komt het meest (48%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Paasloo

In Paasloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Paasloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Paasloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Paasloo
Binnenring: Nederland

Paasloo waar ligt dat?

Woningen te koop Paasloo

Wil je een huis kopen in Paasloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Paasloo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Paasloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Paasloo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Paasloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Paasloo. Zoek je huurwoning in Paasloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Paasloo

Starterswoningen in Paasloo zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Paasloo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Paasloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Paasloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Paasloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Paasloo is 3.709 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.531 euro).

Leeftijden Paasloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Paasloo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Paasloo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Paasloo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Paasloo

Paasloo