Huizenmarkt Baars in Baars (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Baars

Woningmarkt Baars

Baars is een wijk in de plaats Baars binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze wijk telt volgens het CBS 95 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baars. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 724.108 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 724.108
Percentage gezinnen met kinderen 24%

Verkoopduur woningen in Baars

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Baars is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Baars moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Baars.

Woningen recent verkocht in Baars

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Baars. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Baars.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Baars. Een landhuis in Baars komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Baars

In Baars wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Baars

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Baars (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Baars
Binnenring: Nederland

Baars waar ligt dat?

Woningen te koop Baars

Wil je een huis kopen in Baars? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Baars . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Baars alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Baars.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Baars.

Bekijk hier alle koopwoningen in Baars. Zoek je huurwoning in Baars? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Baars

Starterswoningen in Baars zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Baars zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Baars zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Baars? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Baars

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Baars is 3.817 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.245 euro).

Leeftijden Baars

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Baars vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Baars

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Baars? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Baars

Baars