Huizenmarkt Llemsoord in De Pol (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Llemsoord

Woningmarkt Llemsoord

Llemsoord is een wijk in de plaats De Pol binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze wijk telt volgens het CBS 845 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Llemsoord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 537.657 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 537.657
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Llemsoord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Llemsoord is 65 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Llemsoord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Llemsoord

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Llemsoord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Llemsoord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Llemsoord. Een eengezinswoning in Llemsoord komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Llemsoord

In Llemsoord wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Llemsoord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Llemsoord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Llemsoord
Binnenring: Nederland

Llemsoord waar ligt dat?

Woningen te koop Llemsoord

Wil je een huis kopen in Llemsoord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Llemsoord . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Llemsoord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Llemsoord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Llemsoord. Zoek je huurwoning in Llemsoord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Llemsoord

Starterswoningen in Llemsoord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Llemsoord zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Llemsoord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Llemsoord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Llemsoord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Llemsoord is 3.464 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.314 euro).

Leeftijden Llemsoord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Llemsoord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Llemsoord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Llemsoord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Llemsoord

Willemsoord Buitengebied Willemsoord