logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Teteringen

Begrijp de huizenprijzen in Teteringen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Teteringen

Teteringen is een plaats in de gemeente Breda. Deze plaats telt volgens het CBS 186.438 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teteringen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 705.580 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 705.580
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Teteringen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Teteringen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Teteringen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Teteringen.

Woningen recent verkocht in Teteringen

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teteringen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Teteringen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Teteringen. Een eengezinswoning in Teteringen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een maisonnette met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Teteringen

In Teteringen wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Teteringen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Teteringen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Teteringen

Starterswoningen in Teteringen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Teteringen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Teteringen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Teteringen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Teteringen

Wil je een huis kopen in Teteringen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Teteringen . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Teteringen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Teteringen.

Bekijk alle koopwoningen in Teteringen. Zoek je huurwoning in Teteringen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Teteringen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Teteringen is 4.302 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.767 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Teteringen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Teteringen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Teteringen

Teteringen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.