Alle woningmarktinfo Teteringen in gemeente Breda

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Teteringen

Een eerste blik op Teteringen

Teteringen is een plaats in de gemeente Breda. Deze plaats telt volgens het CBS 185.755 inwoners. Momenteel staan er 30 woningen te koop en zijn er recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teteringen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 663.017 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 30
Woningen recent verkocht 55
Gemiddelde vraagprijs € 663.017
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Teteringen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Teteringen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Teteringen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Teteringen.

Woningen recent verkocht in Teteringen

Er zijn recent 55 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Teteringen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Teteringen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Teteringen. Een eengezinswoning in Teteringen komt het meest (62%) voor. Daarna komt een maisonnette met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Teteringen

In Teteringen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Teteringen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Teteringen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Teteringen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Teteringen

Wil je een huis kopen in Teteringen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Teteringen . Er staan momenteel 30 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Teteringen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Teteringen.

Zoek je huurwoning in Teteringen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Teteringen.

Huizenprijzen in Teteringen

Starterswoningen in Teteringen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Teteringen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Teteringen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Teteringen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Teteringen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Teteringen is 3.758 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.327 euro).

Leeftijden Teteringen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Teteringen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Teteringen

Teteringen bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen