De Huizenmarkt in Ten Post (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ten Post

Woningmarkt Ten Post

Ten Post is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ten Post. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 294.458 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 294.458
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Ten Post

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ten Post is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ten Post kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ten Post

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ten Post. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ten Post.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ten Post. Een eengezinswoning in Ten Post komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ten Post

In Ten Post wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ten Post

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ten Post (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ten Post
Binnenring: Nederland

Ten Post waar ligt dat?

Woningen te koop Ten Post

Wil je een huis kopen in Ten Post? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ten Post . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ten Post alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ten Post.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ten Post. Zoek je huurwoning in Ten Post? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ten Post

Starterswoningen in Ten Post zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ten Post zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ten Post zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ten Post? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ten Post

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ten Post is 2.040 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.670 euro).

Leeftijden Ten Post

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ten Post vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ten Post

Ten Post bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.