logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Stompetoren

Begrijp de huizenprijzen in Stompetoren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Stompetoren

Stompetoren is een plaats in de gemeente Alkmaar. Deze plaats telt volgens het CBS 111.834 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stompetoren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 568.389 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 568.389
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Stompetoren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stompetoren is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stompetoren moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stompetoren.

Woningen recent verkocht in Stompetoren

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stompetoren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stompetoren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stompetoren. Een eengezinswoning in Stompetoren komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stompetoren

In Stompetoren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stompetoren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stompetoren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Stompetoren

Starterswoningen in Stompetoren zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Stompetoren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stompetoren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Stompetoren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Stompetoren

Wil je een huis kopen in Stompetoren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stompetoren . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stompetoren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stompetoren.

Bekijk alle koopwoningen in Stompetoren. Zoek je huurwoning in Stompetoren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Stompetoren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stompetoren is 3.766 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.365 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Stompetoren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stompetoren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Stompetoren

Stompetoren bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.