Huizenprijzen en de huizenmarkt Vroonermeer in Alkmaar

Begrijp de huizenprijzen in Vroonermeer Alkmaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Vroonermeer Alkmaar

Vroonermeer is een wijk in de plaats Alkmaar binnen de gemeente Alkmaar. Deze wijk telt volgens het CBS 3.290 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroonermeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 550.730 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 550.730
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Vroonermeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vroonermeer is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vroonermeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vroonermeer.

Woningen recent verkocht in Vroonermeer

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vroonermeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vroonermeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vroonermeer. Een eengezinswoning in Vroonermeer komt het meest (46%) voor. Daarna komt een galerijflat met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vroonermeer

In Vroonermeer wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vroonermeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vroonermeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Vroonermeer Alkmaar

Starterswoningen in Vroonermeer Alkmaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Vroonermeer Alkmaar zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Vroonermeer Alkmaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Vroonermeer Alkmaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Vroonermeer Alkmaar

Wil je een huis kopen in Vroonermeer Alkmaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Vroonermeer Alkmaar . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vroonermeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vroonermeer.

Bekijk alle koopwoningen in Vroonermeer Alkmaar. Zoek je huurwoning in Vroonermeer Alkmaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vroonermeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vroonermeer is 4.164 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.397 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vroonermeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vroonermeer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Vroonermeer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Vroonermeer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Vroonermeer

Vroonermeer-Zuid Vroonermeer-Noord