Huizenprijzen en de huizenmarkt Daalmeer/Koedijk in Alkmaar

Begrijp de huizenprijzen in Daalmeer/Koedijk Alkmaar met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Daalmeer/Koedijk Alkmaar

Daalmeer/Koedijk is een wijk in de plaats Alkmaar binnen de gemeente Alkmaar. Deze wijk telt volgens het CBS 13.305 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daalmeer/Koedijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 385.965 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 385.965
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Daalmeer/Koedijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Daalmeer/Koedijk is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Daalmeer/Koedijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Daalmeer/Koedijk.

Woningen recent verkocht in Daalmeer/Koedijk

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Daalmeer/Koedijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Daalmeer/Koedijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Daalmeer/Koedijk. Een eengezinswoning in Daalmeer/Koedijk komt het meest (90%) voor. Daarna komt een galerijflat met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Daalmeer/Koedijk

In Daalmeer/Koedijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Daalmeer/Koedijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Daalmeer/Koedijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Daalmeer/Koedijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Daalmeer/Koedijk vergeleken met de Alkmaar en Nederland.

Huizenprijzen in Daalmeer/Koedijk Alkmaar

Starterswoningen in Daalmeer/Koedijk Alkmaar zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Daalmeer/Koedijk Alkmaar zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Daalmeer/Koedijk Alkmaar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Daalmeer/Koedijk Alkmaar? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Daalmeer/Koedijk Alkmaar

Wil je een huis kopen in Daalmeer/Koedijk Alkmaar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Daalmeer/Koedijk Alkmaar . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Daalmeer/Koedijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Daalmeer/Koedijk.

Bekijk alle koopwoningen in Daalmeer/Koedijk Alkmaar. Zoek je huurwoning in Daalmeer/Koedijk Alkmaar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Daalmeer/Koedijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Daalmeer/Koedijk is 3.434 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.316 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Daalmeer/Koedijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Daalmeer/Koedijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Daalmeer/Koedijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Daalmeer/Koedijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Daalmeer/Koedijk

Daalmeer-Zuidoost Daalmeer-Zuidwest Koedijk en De Weijdt Daalmeer-Noordwest Daalmeer-Noordoost Landelijk gebied Noord