Huizenprijzen en de huizenmarkt in Raamsdonk

Begrijp de huizenprijzen in Raamsdonk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Raamsdonk

Raamsdonk is een plaats in de gemeente Geertruidenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 21.510 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raamsdonk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 555.517 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 555.517
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Raamsdonk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Raamsdonk is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Raamsdonk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Raamsdonk.

Woningen recent verkocht in Raamsdonk

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raamsdonk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Raamsdonk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Raamsdonk. Een eengezinswoning in Raamsdonk komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Raamsdonk

In Raamsdonk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Raamsdonk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Raamsdonk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Raamsdonk

Starterswoningen in Raamsdonk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Raamsdonk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Raamsdonk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Raamsdonk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Raamsdonk

Wil je een huis kopen in Raamsdonk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Raamsdonk . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Raamsdonk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Raamsdonk.

Bekijk alle koopwoningen in Raamsdonk. Zoek je huurwoning in Raamsdonk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Raamsdonk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Raamsdonk is 3.498 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.362 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Raamsdonk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Raamsdonk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Raamsdonk

Raamsdonk bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.