Huizenmarkt Raamsdonk in Raamsdonksveer (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Raamsdonk

Woningmarkt Raamsdonk

Raamsdonk is een wijk in de plaats Raamsdonksveer binnen de gemeente Geertruidenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 2.090 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raamsdonk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 539.279 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 539.279
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Raamsdonk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Raamsdonk is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Raamsdonk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Raamsdonk.

Woningen recent verkocht in Raamsdonk

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raamsdonk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Raamsdonk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Raamsdonk. Een eengezinswoning in Raamsdonk komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Raamsdonk

In Raamsdonk wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Raamsdonk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Raamsdonk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Raamsdonk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Raamsdonk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Raamsdonk vergeleken met de Geertruidenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Raamsdonk waar ligt dat?

Woningen te koop Raamsdonk

Wil je een huis kopen in Raamsdonk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Raamsdonk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Raamsdonk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Raamsdonk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Raamsdonk. Zoek je huurwoning in Raamsdonk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Raamsdonk

Starterswoningen in Raamsdonk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Raamsdonk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Raamsdonk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Raamsdonk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Raamsdonk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Raamsdonk is 3.478 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.040 euro).

Leeftijden Raamsdonk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Raamsdonk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Raamsdonk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Raamsdonk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Raamsdonk

Raamsdonk Verspreide huizen Raamsdonk