Huizenmarkt Raamsdonksveer in Raamsdonksveer (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Raamsdonksveer

Woningmarkt Raamsdonksveer

Raamsdonksveer is een wijk in de plaats Raamsdonksveer binnen de gemeente Geertruidenberg. Deze wijk telt volgens het CBS 12.535 inwoners. Momenteel staan er 48 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raamsdonksveer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 458.695 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 48
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 458.695
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Raamsdonksveer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Raamsdonksveer is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Raamsdonksveer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Raamsdonksveer.

Woningen recent verkocht in Raamsdonksveer

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Raamsdonksveer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Raamsdonksveer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Raamsdonksveer. Een eengezinswoning in Raamsdonksveer komt het meest (69%) voor. Daarna komt een portiekflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Raamsdonksveer

In Raamsdonksveer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Raamsdonksveer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Raamsdonksveer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Raamsdonksveer
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Raamsdonksveer

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Raamsdonksveer vergeleken met de Geertruidenberg en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Raamsdonksveer waar ligt dat?

Woningen te koop Raamsdonksveer

Wil je een huis kopen in Raamsdonksveer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Raamsdonksveer . Er staan momenteel 48 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Raamsdonksveer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Raamsdonksveer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Raamsdonksveer. Zoek je huurwoning in Raamsdonksveer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Raamsdonksveer

Starterswoningen in Raamsdonksveer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Raamsdonksveer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Raamsdonksveer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Raamsdonksveer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Raamsdonksveer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Raamsdonksveer is 3.132 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.095 euro).

Leeftijden Raamsdonksveer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Raamsdonksveer vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Raamsdonksveer

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Raamsdonksveer? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Raamsdonksveer

Raamsdonksveer Hooipolder en De Hoeven Industrieterrein Dombosch Verspreide huizen Raamsdonksveer