De Huizenmarkt gemeente Geertruidenberg (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Geertruidenberg

Woningmarkt Geertruidenberg

Geertruidenberg is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 21.510 inwoners. Momenteel staan er 88 woningen te koop en zijn er recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geertruidenberg. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 88
Woningen recent verkocht 79
Gemiddelde vraagprijs € 455.469
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Geertruidenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geertruidenberg is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geertruidenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geertruidenberg.

Woningen recent verkocht in Geertruidenberg

Er zijn recent 79 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geertruidenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geertruidenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geertruidenberg. Een eengezinswoning in Geertruidenberg komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geertruidenberg

In Geertruidenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geertruidenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geertruidenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Geertruidenberg
Binnenring: Nederland

Geertruidenberg waar ligt dat?

Woningen te koop Geertruidenberg

Wil je een huis kopen in Geertruidenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geertruidenberg . Er staan momenteel 88 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geertruidenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geertruidenberg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Geertruidenberg. Zoek je huurwoning in Geertruidenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Geertruidenberg

Starterswoningen in Geertruidenberg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geertruidenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geertruidenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Geertruidenberg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Geertruidenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geertruidenberg is 3.120 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.194 euro).

Leeftijden Geertruidenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geertruidenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Geertruidenberg

De gemeente Geertruidenberg telt 3 plaatsen.

Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonksveer

Alle wijken van Geertruidenberg

Geertruidenberg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.