logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Geertruidenberg

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Geertruidenberg met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Geertruidenberg

Geertruidenberg is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 22.099 inwoners. Momenteel staan er 39 woningen te koop en zijn er recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geertruidenberg. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 289.069.

Woningen te koop 39
Woningen recent verkocht 118
Gemiddelde vraagprijs € 476.889
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 289.069
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Geertruidenberg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geertruidenberg is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geertruidenberg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geertruidenberg.

Woningen recent verkocht in Geertruidenberg

Er zijn recent 118 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geertruidenberg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geertruidenberg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geertruidenberg. Een eengezinswoning in Geertruidenberg komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geertruidenberg

In Geertruidenberg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geertruidenberg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geertruidenberg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Geertruidenberg

Starterswoningen in gemeente Geertruidenberg zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Geertruidenberg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Geertruidenberg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Geertruidenberg? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Geertruidenberg

Wil je een huis kopen in gemeente Geertruidenberg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Geertruidenberg . Er staan momenteel 39 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geertruidenberg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geertruidenberg.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Geertruidenberg. Zoek je huurwoning in gemeente Geertruidenberg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geertruidenberg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geertruidenberg is 3.553 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.180 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geertruidenberg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geertruidenberg vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Geertruidenberg

De gemeente Geertruidenberg telt 3 plaatsen.

Geertruidenberg Raamsdonk Raamsdonksveer

Wijken van Geertruidenberg

Geertruidenberg bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.