De Huizenmarkt in Oranje (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oranje

Woningmarkt Oranje

Oranje is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 29.745 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oranje. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 311.122 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 311.122
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oranje

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oranje is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oranje kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oranje

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oranje. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oranje.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oranje. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oranje. Een eengezinswoning in Oranje komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oranje

In Oranje wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oranje

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oranje (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oranje
Binnenring: Nederland

Oranje waar ligt dat?

Woningen te koop Oranje

Wil je een huis kopen in Oranje? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oranje . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oranje alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oranje.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oranje. Zoek je huurwoning in Oranje? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oranje

Starterswoningen in Oranje zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Oranje zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oranje zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oranje? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oranje

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oranje is 2.013 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.458 euro).

Leeftijden Oranje

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oranje vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oranje

Oranje bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.