logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oranje

Begrijp de huizenprijzen in Oranje met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oranje

Oranje is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 33.987 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oranje. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 355.452 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 355.452
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oranje

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oranje is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oranje kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oranje

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oranje. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oranje.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oranje. Een eengezinswoning in Oranje komt het meest (85%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oranje

In Oranje wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oranje

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oranje (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oranje

Starterswoningen in Oranje zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Oranje zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oranje zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oranje? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oranje

Wil je een huis kopen in Oranje? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oranje . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oranje alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oranje.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Oranje.

Bekijk alle koopwoningen in Oranje. Zoek je huurwoning in Oranje? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oranje

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oranje is 3.779 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.274 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oranje

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oranje vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oranje

Oranje bestaat uit 17 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.