Huizenmarkt Nieuweroord in Nieuweroord (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nieuweroord

Woningmarkt Nieuweroord

Nieuweroord is een wijk in de plaats Nieuweroord binnen de gemeente Midden-Drenthe. Deze wijk telt volgens het CBS 125 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweroord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 425.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 425.000
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Nieuweroord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuweroord is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Nieuweroord

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuweroord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuweroord.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nieuweroord. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuweroord. Een eengezinswoning in Nieuweroord komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuweroord

In Nieuweroord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuweroord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuweroord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuweroord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuweroord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuweroord vergeleken met de Midden-Drenthe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Nieuweroord waar ligt dat?

Woningen te koop Nieuweroord

Wil je een huis kopen in Nieuweroord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuweroord . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuweroord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuweroord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nieuweroord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nieuweroord. Zoek je huurwoning in Nieuweroord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nieuweroord

Starterswoningen in Nieuweroord zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuweroord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuweroord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuweroord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuweroord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuweroord is 2.931 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.633 euro).

Leeftijden Nieuweroord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuweroord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuweroord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuweroord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuweroord

Verspreide huizen Nieuweroord