Huizenmarkt Wijster in Stuifzand (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Wijster

Woningmarkt Wijster

Wijster is een wijk in de plaats Stuifzand binnen de gemeente Midden-Drenthe. Deze wijk telt volgens het CBS 1.065 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijster. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 339.659 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 339.659
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Wijster

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Wijster is 72 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Wijster kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Wijster

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Wijster. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Wijster.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Wijster. Een eengezinswoning in Wijster komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Wijster

In Wijster wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Wijster

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Wijster (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Wijster
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Wijster

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Wijster vergeleken met de Midden-Drenthe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Wijster waar ligt dat?

Woningen te koop Wijster

Wil je een huis kopen in Wijster? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Wijster . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Wijster alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Wijster.

Bekijk hier alle koopwoningen in Wijster. Zoek je huurwoning in Wijster? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Wijster

Starterswoningen in Wijster zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Wijster zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Wijster zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Wijster? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Wijster

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Wijster is 2.954 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.917 euro).

Leeftijden Wijster

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Wijster vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Wijster

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Wijster? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Wijster

Wijster Verspreide huizen Wijster