Huizenmarkt Witteveen in Witteveen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Witteveen

Woningmarkt Witteveen

Witteveen is een wijk in de plaats Witteveen binnen de gemeente Midden-Drenthe. Deze wijk telt volgens het CBS 560 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Witteveen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 650.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 650.000
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Witteveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Witteveen is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Witteveen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Witteveen

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Witteveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Witteveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Witteveen. Een eengezinswoning in Witteveen komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Witteveen

In Witteveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Witteveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Witteveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Witteveen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Witteveen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Witteveen vergeleken met de Midden-Drenthe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Witteveen waar ligt dat?

Woningen te koop Witteveen

Wil je een huis kopen in Witteveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Witteveen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Witteveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Witteveen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Witteveen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Witteveen. Zoek je huurwoning in Witteveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Witteveen

Starterswoningen in Witteveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Witteveen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Witteveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Witteveen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Witteveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Witteveen is 1.818 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.213 euro).

Leeftijden Witteveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Witteveen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Witteveen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Witteveen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Witteveen

Witteveen Verspreide huizen Witteveen