Huizenmarkt Drijber in Tiendeveen (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Drijber

Woningmarkt Drijber

Drijber is een wijk in de plaats Tiendeveen binnen de gemeente Midden-Drenthe. Deze wijk telt volgens het CBS 490 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drijber. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 644.623 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 644.623
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Drijber

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drijber is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drijber kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Drijber

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drijber. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drijber.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Drijber. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drijber. Een eengezinswoning in Drijber komt het meest (43%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drijber

In Drijber wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drijber

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drijber (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Drijber
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Drijber

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Drijber vergeleken met de Midden-Drenthe en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Drijber waar ligt dat?

Woningen te koop Drijber

Wil je een huis kopen in Drijber? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drijber . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Drijber alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drijber.

Bekijk hier alle koopwoningen in Drijber. Zoek je huurwoning in Drijber? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Drijber

Starterswoningen in Drijber zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Drijber zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drijber zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Drijber? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Drijber

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drijber is 5.606 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.884 euro).

Leeftijden Drijber

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drijber vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Drijber

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Drijber? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Drijber

Drijber Verspreide huizen Drijber