De Huizenmarkt in Lottum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Lottum

Woningmarkt Lottum

Lottum is een plaats in de gemeente Horst aan de Maas. Deze plaats telt volgens het CBS 42.305 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lottum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 428.294 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 428.294
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lottum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lottum is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lottum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Lottum.

Woningen recent verkocht in Lottum

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lottum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lottum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lottum. Een eengezinswoning in Lottum komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lottum

In Lottum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lottum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lottum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lottum
Binnenring: Nederland

Lottum waar ligt dat?

Woningen te koop Lottum

Wil je een huis kopen in Lottum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lottum . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lottum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lottum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Lottum. Zoek je huurwoning in Lottum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Lottum

Starterswoningen in Lottum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lottum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lottum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lottum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lottum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lottum is 2.837 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.252 euro).

Leeftijden Lottum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lottum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lottum

Lottum bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.