Hoogvliet Rotterdam in de gemeente Rotterdam

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Hoogvliet Rotterdam

Een eerste blik op Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam is een plaats in de gemeente Rotterdam. Deze plaats telt volgens het CBS 496.410 inwoners. Momenteel staan er 83 woningen te koop en zijn er recent 247 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Hoogvliet Rotterdam. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 255.940 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 83
Woningen recent verkocht 247
Gemiddelde vraagprijs € 255.940
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Hoogvliet Rotterdam

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoogvliet Rotterdam is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoogvliet Rotterdam moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoogvliet Rotterdam.

Woningen recent verkocht in Hoogvliet Rotterdam

Er zijn recent 247 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoogvliet Rotterdam. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoogvliet Rotterdam.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoogvliet Rotterdam. Een eengezinswoning in Hoogvliet Rotterdam komt het meest (44%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoogvliet Rotterdam

In Hoogvliet Rotterdam wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Hoogvliet Rotterdam

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Hoogvliet Rotterdam (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoogvliet Rotterdam
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Hoogvliet Rotterdam

Wil je een huis kopen in Hoogvliet Rotterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoogvliet Rotterdam . Er staan momenteel 83 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoogvliet Rotterdam alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoogvliet Rotterdam.

Zoek je huurwoning in Hoogvliet Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Hoogvliet Rotterdam.

Huizenprijzen in Hoogvliet Rotterdam

Starterswoningen in Hoogvliet Rotterdam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoogvliet Rotterdam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoogvliet Rotterdam zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoogvliet Rotterdam? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoogvliet Rotterdam

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoogvliet Rotterdam is 2.295 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.151 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Hoogvliet Rotterdam is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Hoogvliet Rotterdam

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoogvliet Rotterdam vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen