De Huizenmarkt in Hoek van Holland (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoek van Holland

Woningmarkt Hoek van Holland

Hoek van Holland is een plaats in de gemeente Rotterdam. Deze plaats telt volgens het CBS 496.410 inwoners. Momenteel staan er 31 woningen te koop en zijn er recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoek van Holland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 447.616 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 31
Woningen recent verkocht 37
Gemiddelde vraagprijs € 447.616
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Hoek van Holland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoek van Holland is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoek van Holland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoek van Holland.

Woningen recent verkocht in Hoek van Holland

Er zijn recent 37 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoek van Holland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoek van Holland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoek van Holland. Een eengezinswoning in Hoek van Holland komt het meest (36%) voor. Daarna komt een galerijflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoek van Holland

In Hoek van Holland wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoek van Holland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoek van Holland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoek van Holland
Binnenring: Nederland

Hoek van Holland waar ligt dat?

Woningen te koop Hoek van Holland

Wil je een huis kopen in Hoek van Holland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoek van Holland . Er staan momenteel 31 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoek van Holland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoek van Holland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoek van Holland. Zoek je huurwoning in Hoek van Holland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoek van Holland

Starterswoningen in Hoek van Holland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoek van Holland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoek van Holland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoek van Holland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoek van Holland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoek van Holland is 3.476 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.074 euro).

Leeftijden Hoek van Holland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoek van Holland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hoek van Holland

Hoek van Holland bestaat uit 20 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.