logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Tytsjerksteradiel

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Tytsjerksteradiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Tytsjerksteradiel

Tytsjerksteradiel is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 32.408 inwoners. Momenteel staan er 46 woningen te koop en zijn er recent 102 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tytsjerksteradiel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 252.715.

Woningen te koop 46
Woningen recent verkocht 102
Gemiddelde vraagprijs € 411.450
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 252.715
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Tytsjerksteradiel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tytsjerksteradiel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tytsjerksteradiel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tytsjerksteradiel.

Woningen recent verkocht in Tytsjerksteradiel

Er zijn recent 102 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tytsjerksteradiel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tytsjerksteradiel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tytsjerksteradiel. Een eengezinswoning in Tytsjerksteradiel komt het meest (78%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tytsjerksteradiel

In Tytsjerksteradiel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Tytsjerksteradiel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Tytsjerksteradiel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Tytsjerksteradiel

Starterswoningen in gemeente Tytsjerksteradiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Tytsjerksteradiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Tytsjerksteradiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Tytsjerksteradiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Tytsjerksteradiel

Wil je een huis kopen in gemeente Tytsjerksteradiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Tytsjerksteradiel . Er staan momenteel 46 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tytsjerksteradiel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tytsjerksteradiel.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Tytsjerksteradiel. Zoek je huurwoning in gemeente Tytsjerksteradiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Tytsjerksteradiel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tytsjerksteradiel is 2.901 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (2.824 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Tytsjerksteradiel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tytsjerksteradiel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Tytsjerksteradiel

De gemeente Tytsjerksteradiel telt 16 plaatsen.

Aldtsjerk Burgum Earnewâld Eastermar Garyp Gytsjerk Hurdegaryp Jistrum Mûnein Noardburgum Oentsjerk Ryptsjerk Sumar Suwâld Tytsjerk Wyns

Wijken van Tytsjerksteradiel

Tytsjerksteradiel bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.