Alle woningmarktinfo Gemeente Tytsjerksteradiel

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tytsjerksteradiel

Een eerste blik op Tytsjerksteradiel

Tytsjerksteradiel is een gemeente in de provincie Friesland. Deze gemeente telt volgens het CBS 31.845 inwoners. Momenteel staan er 44 woningen te koop en zijn er recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tytsjerksteradiel. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 44
Woningen recent verkocht 61
Gemiddelde vraagprijs € 359.945
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tytsjerksteradiel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tytsjerksteradiel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tytsjerksteradiel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tytsjerksteradiel.

Woningen recent verkocht in Tytsjerksteradiel

Er zijn recent 61 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tytsjerksteradiel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tytsjerksteradiel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tytsjerksteradiel. Een eengezinswoning in Tytsjerksteradiel komt het meest (77%) voor. Daarna komt een portiekflat met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tytsjerksteradiel

In Tytsjerksteradiel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tytsjerksteradiel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tytsjerksteradiel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tytsjerksteradiel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tytsjerksteradiel

Wil je een huis kopen in Tytsjerksteradiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tytsjerksteradiel . Er staan momenteel 44 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tytsjerksteradiel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tytsjerksteradiel.

Zoek je huurwoning in Tytsjerksteradiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tytsjerksteradiel.

Huizenprijzen in Tytsjerksteradiel

Starterswoningen in Tytsjerksteradiel zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Tytsjerksteradiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tytsjerksteradiel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tytsjerksteradiel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tytsjerksteradiel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tytsjerksteradiel is 2.548 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.181 euro).

Leeftijden Tytsjerksteradiel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tytsjerksteradiel vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Tytsjerksteradiel

De gemeente Tytsjerksteradiel telt 16 plaatsen.

Aldtsjerk Burgum Earnewâld Eastermar Garyp Gytsjerk Hurdegaryp Jistrum Mûnein Noardburgum Oentsjerk Ryptsjerk Sumar Suwâld Tytsjerk Wyns

Alle wijken van Tytsjerksteradiel

Tytsjerksteradiel bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen