De Huizenmarkt in Jistrum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Jistrum

Woningmarkt Jistrum

Jistrum is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 31.845 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jistrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 484.200 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 484.200
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Jistrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jistrum is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jistrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jistrum.

Woningen recent verkocht in Jistrum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jistrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jistrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jistrum. Een eengezinswoning in Jistrum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jistrum

In Jistrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jistrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jistrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Jistrum
Binnenring: Nederland

Jistrum waar ligt dat?

Woningen te koop Jistrum

Wil je een huis kopen in Jistrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jistrum . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jistrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jistrum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Jistrum. Zoek je huurwoning in Jistrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Jistrum

Starterswoningen in Jistrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jistrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jistrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Jistrum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Jistrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jistrum is 3.294 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.825 euro).

Leeftijden Jistrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jistrum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Jistrum

Jistrum bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.