logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Jistrum

Begrijp de huizenprijzen in Jistrum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Jistrum

Jistrum is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 32.408 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jistrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 437.795 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 437.795
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Jistrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Jistrum is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Jistrum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Jistrum.

Woningen recent verkocht in Jistrum

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Jistrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Jistrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Jistrum. Een eengezinswoning in Jistrum komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Jistrum

In Jistrum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Jistrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Jistrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Jistrum

Starterswoningen in Jistrum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Jistrum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Jistrum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Jistrum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Jistrum

Wil je een huis kopen in Jistrum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Jistrum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Jistrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Jistrum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Jistrum.

Bekijk alle koopwoningen in Jistrum. Zoek je huurwoning in Jistrum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Jistrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Jistrum is 2.805 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.145 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Jistrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Jistrum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Jistrum

Jistrum bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.