Huizenprijzen en de huizenmarkt in Earnewâld

Begrijp de huizenprijzen in Earnewâld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Earnewâld

Earnewâld is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 31.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Earnewâld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 528.501 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 528.501
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Earnewâld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Earnewâld is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Earnewâld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Earnewâld.

Woningen recent verkocht in Earnewâld

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Earnewâld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Earnewâld.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Earnewâld. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Earnewâld. Een eengezinswoning in Earnewâld komt het meest (92%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Earnewâld

In Earnewâld wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Earnewâld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Earnewâld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Earnewâld

Starterswoningen in Earnewâld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Earnewâld zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Earnewâld zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Earnewâld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Earnewâld

Wil je een huis kopen in Earnewâld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Earnewâld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Earnewâld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Earnewâld.

Bekijk alle koopwoningen in Earnewâld. Zoek je huurwoning in Earnewâld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Earnewâld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Earnewâld is 3.883 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.941 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Earnewâld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Earnewâld vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Earnewâld

Earnewâld bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.