logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Burgum in Burgum

Begrijp de huizenprijzen in Burgum Tytsjerksteradiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Burgum Tytsjerksteradiel

Burgum is een wijk in de plaats Burgum binnen de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze wijk telt volgens het CBS 9.960 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 395.856 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 395.856
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Burgum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Burgum is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Burgum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Burgum.

Woningen recent verkocht in Burgum

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Burgum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Burgum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Burgum. Een eengezinswoning in Burgum komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Burgum

In Burgum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Burgum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Burgum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Burgum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Burgum vergeleken met de Tytsjerksteradiel en Nederland.

Huizenprijzen in Burgum Tytsjerksteradiel

Starterswoningen in Burgum Tytsjerksteradiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Burgum Tytsjerksteradiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Burgum Tytsjerksteradiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Burgum Tytsjerksteradiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Burgum Tytsjerksteradiel

Wil je een huis kopen in Burgum Tytsjerksteradiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Burgum Tytsjerksteradiel . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Burgum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Burgum.

Bekijk alle koopwoningen in Burgum Tytsjerksteradiel. Zoek je huurwoning in Burgum Tytsjerksteradiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Burgum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Burgum is 2.825 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.603 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Burgum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Burgum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Burgum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Burgum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Burgum

Burgum Verspreide huizen Burgum