logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Mûnein

Begrijp de huizenprijzen in Mûnein met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Mûnein

Mûnein is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 32.408 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mûnein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 422.990 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 422.990
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Mûnein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mûnein is 47 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mûnein kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mûnein

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mûnein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mûnein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mûnein. Een eengezinswoning in Mûnein komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mûnein

In Mûnein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mûnein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mûnein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Mûnein

Starterswoningen in Mûnein zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mûnein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mûnein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Mûnein? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Mûnein

Wil je een huis kopen in Mûnein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mûnein . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Mûnein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mûnein.

Bekijk alle koopwoningen in Mûnein. Zoek je huurwoning in Mûnein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Mûnein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mûnein is 3.290 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.286 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Mûnein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mûnein vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Mûnein

Mûnein bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.