De Huizenmarkt in Mûnein (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Mûnein

Woningmarkt Mûnein

Mûnein is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 31.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mûnein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 383.635 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 383.635
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Mûnein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Mûnein is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Mûnein kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Mûnein

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Mûnein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Mûnein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Mûnein. Een eengezinswoning in Mûnein komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Mûnein

In Mûnein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Mûnein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Mûnein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Mûnein
Binnenring: Nederland

Mûnein waar ligt dat?

Woningen te koop Mûnein

Wil je een huis kopen in Mûnein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Mûnein . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Mûnein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Mûnein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Mûnein.

Bekijk hier alle koopwoningen in Mûnein. Zoek je huurwoning in Mûnein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Mûnein

Starterswoningen in Mûnein zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Mûnein zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Mûnein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Mûnein? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Mûnein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Mûnein is 4.779 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.889 euro).

Leeftijden Mûnein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Mûnein vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Mûnein

Mûnein bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.