De Huizenmarkt in Hurdegaryp (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hurdegaryp

Woningmarkt Hurdegaryp

Hurdegaryp is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 31.845 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hurdegaryp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 304.718 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 304.718
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Hurdegaryp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hurdegaryp is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hurdegaryp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hurdegaryp.

Woningen recent verkocht in Hurdegaryp

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hurdegaryp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hurdegaryp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hurdegaryp. Een eengezinswoning in Hurdegaryp komt het meest (94%) voor. Daarna komt een portiekflat met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hurdegaryp

In Hurdegaryp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hurdegaryp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hurdegaryp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hurdegaryp
Binnenring: Nederland

Hurdegaryp waar ligt dat?

Woningen te koop Hurdegaryp

Wil je een huis kopen in Hurdegaryp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hurdegaryp . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hurdegaryp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hurdegaryp.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hurdegaryp. Zoek je huurwoning in Hurdegaryp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hurdegaryp

Starterswoningen in Hurdegaryp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hurdegaryp zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hurdegaryp zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hurdegaryp? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hurdegaryp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hurdegaryp is 2.513 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.147 euro).

Leeftijden Hurdegaryp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hurdegaryp vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Hurdegaryp

Hurdegaryp bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.