De Huizenmarkt in Ryptsjerk (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Ryptsjerk

Woningmarkt Ryptsjerk

Ryptsjerk is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 31.845 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ryptsjerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 492.076 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 492.076
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Ryptsjerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ryptsjerk is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ryptsjerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ryptsjerk.

Woningen recent verkocht in Ryptsjerk

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ryptsjerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ryptsjerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ryptsjerk. Een eengezinswoning in Ryptsjerk komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ryptsjerk

In Ryptsjerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ryptsjerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ryptsjerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Ryptsjerk
Binnenring: Nederland

Ryptsjerk waar ligt dat?

Woningen te koop Ryptsjerk

Wil je een huis kopen in Ryptsjerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ryptsjerk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Ryptsjerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ryptsjerk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Ryptsjerk. Zoek je huurwoning in Ryptsjerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Ryptsjerk

Starterswoningen in Ryptsjerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ryptsjerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ryptsjerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Ryptsjerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Ryptsjerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ryptsjerk is 2.740 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.378 euro).

Leeftijden Ryptsjerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ryptsjerk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Ryptsjerk

Ryptsjerk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.