logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Noordburgum in Noardburgum

Begrijp de huizenprijzen in Noordburgum Tytsjerksteradiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noordburgum Tytsjerksteradiel

Noordburgum is een wijk in de plaats Noardburgum binnen de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze wijk telt volgens het CBS 2.290 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordburgum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 502.241 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 502.241
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Noordburgum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noordburgum is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noordburgum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noordburgum.

Woningen recent verkocht in Noordburgum

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noordburgum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noordburgum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noordburgum. Een eengezinswoning in Noordburgum komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noordburgum

In Noordburgum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noordburgum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noordburgum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Noordburgum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Noordburgum vergeleken met de Tytsjerksteradiel en Nederland.

Huizenprijzen in Noordburgum Tytsjerksteradiel

Starterswoningen in Noordburgum Tytsjerksteradiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noordburgum Tytsjerksteradiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noordburgum Tytsjerksteradiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noordburgum Tytsjerksteradiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noordburgum Tytsjerksteradiel

Wil je een huis kopen in Noordburgum Tytsjerksteradiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noordburgum Tytsjerksteradiel . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noordburgum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noordburgum.

Bekijk alle koopwoningen in Noordburgum Tytsjerksteradiel. Zoek je huurwoning in Noordburgum Tytsjerksteradiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noordburgum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noordburgum is 3.161 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.212 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noordburgum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noordburgum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Noordburgum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Noordburgum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Noordburgum

Noordburgum Verspreide huizen Noordburgum