logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Garyp

Begrijp de huizenprijzen in Garyp met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Garyp

Garyp is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 32.408 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garyp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 461.325 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 461.325
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Garyp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garyp is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garyp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Garyp

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garyp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garyp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garyp. Een eengezinswoning in Garyp komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Garyp

In Garyp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Garyp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Garyp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Garyp

Starterswoningen in Garyp zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Garyp zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garyp zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Garyp? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Garyp

Wil je een huis kopen in Garyp? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garyp . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Garyp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garyp.

Bekijk alle koopwoningen in Garyp. Zoek je huurwoning in Garyp? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Garyp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garyp is 2.586 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.645 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Garyp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Garyp vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Garyp

Garyp bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.