De Huizenmarkt in Eastermar (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Eastermar

Woningmarkt Eastermar

Eastermar is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 31.845 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eastermar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 299.079 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 299.079
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Eastermar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eastermar is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eastermar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eastermar.

Woningen recent verkocht in Eastermar

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eastermar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eastermar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eastermar. Een eengezinswoning in Eastermar komt het meest (65%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Eastermar

In Eastermar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eastermar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eastermar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Eastermar
Binnenring: Nederland

Eastermar waar ligt dat?

Woningen te koop Eastermar

Wil je een huis kopen in Eastermar? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eastermar . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eastermar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eastermar.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eastermar.

Bekijk hier alle koopwoningen in Eastermar. Zoek je huurwoning in Eastermar? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Eastermar

Starterswoningen in Eastermar zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Eastermar zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eastermar zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Eastermar? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Eastermar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eastermar is 1.936 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.768 euro).

Leeftijden Eastermar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eastermar vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Eastermar

Eastermar bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.