logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Sumar in Sumar

Begrijp de huizenprijzen in Sumar Tytsjerksteradiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sumar Tytsjerksteradiel

Sumar is een wijk in de plaats Sumar binnen de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze wijk telt volgens het CBS 1.385 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sumar. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 422.904 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 422.904
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Sumar

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sumar is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sumar moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sumar.

Woningen recent verkocht in Sumar

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sumar. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sumar.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sumar. Een eengezinswoning in Sumar komt het meest (82%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sumar

In Sumar wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sumar

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sumar (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Sumar

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Sumar vergeleken met de Tytsjerksteradiel en Nederland.

Huizenprijzen in Sumar Tytsjerksteradiel

Starterswoningen in Sumar Tytsjerksteradiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sumar Tytsjerksteradiel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sumar Tytsjerksteradiel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sumar Tytsjerksteradiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sumar Tytsjerksteradiel

Wil je een huis kopen in Sumar Tytsjerksteradiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sumar Tytsjerksteradiel . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sumar alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sumar.

Bekijk alle koopwoningen in Sumar Tytsjerksteradiel. Zoek je huurwoning in Sumar Tytsjerksteradiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sumar

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sumar is 3.117 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.239 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sumar

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sumar vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Sumar

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Sumar? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Sumar

Sumar Verspreide huizen Sumar