Tytsjerk in de gemeente Tytsjerksteradiel

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Tytsjerk

Een eerste blik op Tytsjerk

Tytsjerk is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 31.845 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Tytsjerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 315.277 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 315.277
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Tytsjerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Tytsjerk is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Tytsjerk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Tytsjerk.

Woningen recent verkocht in Tytsjerk

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Tytsjerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Tytsjerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Tytsjerk. Een eengezinswoning in Tytsjerk komt het meest (82%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Tytsjerk

In Tytsjerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Tytsjerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Tytsjerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Tytsjerk
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Tytsjerk

Wil je een huis kopen in Tytsjerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Tytsjerk . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Tytsjerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Tytsjerk.

Zoek je huurwoning in Tytsjerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Tytsjerk.

Huizenprijzen in Tytsjerk

Starterswoningen in Tytsjerk zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Tytsjerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Tytsjerk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Tytsjerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Tytsjerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Tytsjerk is 1.980 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Tytsjerk is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Tytsjerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Tytsjerk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Tytsjerk

Tytsjerk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen