logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oentsjerk

Begrijp de huizenprijzen in Oentsjerk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oentsjerk

Oentsjerk is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 32.408 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oentsjerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 410.480 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 410.480
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oentsjerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oentsjerk is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oentsjerk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oentsjerk

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oentsjerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oentsjerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oentsjerk. Een eengezinswoning in Oentsjerk komt het meest (60%) voor. Daarna komt een galerijflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oentsjerk

In Oentsjerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oentsjerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oentsjerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oentsjerk

Starterswoningen in Oentsjerk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oentsjerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oentsjerk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oentsjerk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oentsjerk

Wil je een huis kopen in Oentsjerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oentsjerk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oentsjerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oentsjerk.

Bekijk alle koopwoningen in Oentsjerk. Zoek je huurwoning in Oentsjerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oentsjerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oentsjerk is 2.915 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.963 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oentsjerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oentsjerk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oentsjerk

Oentsjerk bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.