logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Noardburgum

Begrijp de huizenprijzen in Noardburgum met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Noardburgum

Noardburgum is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 32.408 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noardburgum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 501.091 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 501.091
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Noardburgum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noardburgum is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noardburgum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noardburgum.

Woningen recent verkocht in Noardburgum

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noardburgum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noardburgum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noardburgum. Een eengezinswoning in Noardburgum komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noardburgum

In Noardburgum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noardburgum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noardburgum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Noardburgum

Starterswoningen in Noardburgum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noardburgum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noardburgum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Noardburgum? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Noardburgum

Wil je een huis kopen in Noardburgum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noardburgum . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noardburgum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noardburgum.

Bekijk alle koopwoningen in Noardburgum. Zoek je huurwoning in Noardburgum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Noardburgum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noardburgum is 3.161 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.940 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Noardburgum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noardburgum vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Noardburgum

Noardburgum bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.