De Huizenmarkt in Noardburgum (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Noardburgum

Woningmarkt Noardburgum

Noardburgum is een plaats in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze plaats telt volgens het CBS 31.845 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noardburgum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 371.343 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 371.343
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Noardburgum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Noardburgum is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Noardburgum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Noardburgum.

Woningen recent verkocht in Noardburgum

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Noardburgum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Noardburgum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Noardburgum. Een eengezinswoning in Noardburgum komt het meest (81%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Noardburgum

In Noardburgum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Noardburgum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Noardburgum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Noardburgum
Binnenring: Nederland

Noardburgum waar ligt dat?

Woningen te koop Noardburgum

Wil je een huis kopen in Noardburgum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Noardburgum . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Noardburgum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Noardburgum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Noardburgum. Zoek je huurwoning in Noardburgum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Noardburgum

Starterswoningen in Noardburgum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Noardburgum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Noardburgum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Noardburgum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Noardburgum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Noardburgum is 3.874 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.985 euro).

Leeftijden Noardburgum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Noardburgum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Noardburgum

Noardburgum bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.