De Huizenmarkt in Sint-Annaland (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint-Annaland

Woningmarkt Sint-Annaland

Sint-Annaland is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 25.570 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Annaland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 298.375 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 298.375
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Sint-Annaland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Annaland is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Annaland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Annaland.

Woningen recent verkocht in Sint-Annaland

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Annaland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Annaland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Annaland. Een eengezinswoning in Sint-Annaland komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Annaland

In Sint-Annaland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Annaland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Annaland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint-Annaland
Binnenring: Nederland

Sint-Annaland waar ligt dat?

Woningen te koop Sint-Annaland

Wil je een huis kopen in Sint-Annaland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Annaland . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Annaland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Annaland.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint-Annaland. Zoek je huurwoning in Sint-Annaland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint-Annaland

Starterswoningen in Sint-Annaland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Annaland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Annaland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint-Annaland? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint-Annaland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Annaland is 2.881 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.658 euro).

Leeftijden Sint-Annaland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Annaland vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sint-Annaland

Sint-Annaland bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.