logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint-Annaland

Begrijp de huizenprijzen in Sint-Annaland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint-Annaland

Sint-Annaland is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.825 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Annaland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 325.742 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 28
Gemiddelde vraagprijs € 325.742
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sint-Annaland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Annaland is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Annaland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Annaland.

Woningen recent verkocht in Sint-Annaland

Er zijn recent 28 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Annaland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Annaland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Annaland. Een eengezinswoning in Sint-Annaland komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Annaland

In Sint-Annaland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Annaland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Annaland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint-Annaland

Starterswoningen in Sint-Annaland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Annaland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Annaland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint-Annaland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint-Annaland

Wil je een huis kopen in Sint-Annaland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Annaland . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Annaland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Annaland.

Bekijk alle koopwoningen in Sint-Annaland. Zoek je huurwoning in Sint-Annaland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint-Annaland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Annaland is 2.815 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.881 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint-Annaland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Annaland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint-Annaland

Sint-Annaland bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.