De Huizenmarkt in Oud-Vossemeer (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oud-Vossemeer

Woningmarkt Oud-Vossemeer

Oud-Vossemeer is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 25.570 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Vossemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 357.043 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 22
Gemiddelde vraagprijs € 357.043
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Oud-Vossemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Vossemeer is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Vossemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud-Vossemeer.

Woningen recent verkocht in Oud-Vossemeer

Er zijn recent 22 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Vossemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Vossemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Vossemeer. Een eengezinswoning in Oud-Vossemeer komt het meest (83%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Vossemeer

In Oud-Vossemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Vossemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Vossemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud-Vossemeer
Binnenring: Nederland

Oud-Vossemeer waar ligt dat?

Woningen te koop Oud-Vossemeer

Wil je een huis kopen in Oud-Vossemeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Vossemeer . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Vossemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Vossemeer.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oud-Vossemeer. Zoek je huurwoning in Oud-Vossemeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oud-Vossemeer

Starterswoningen in Oud-Vossemeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Vossemeer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Vossemeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud-Vossemeer? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud-Vossemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Vossemeer is 2.760 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.578 euro).

Leeftijden Oud-Vossemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Vossemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oud-Vossemeer

Oud-Vossemeer bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.