logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oud-Vossemeer

Begrijp de huizenprijzen in Oud-Vossemeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud-Vossemeer

Oud-Vossemeer is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.825 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Vossemeer. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 381.802 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 381.802
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Oud-Vossemeer

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Vossemeer is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Vossemeer moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud-Vossemeer.

Woningen recent verkocht in Oud-Vossemeer

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Vossemeer. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Vossemeer.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Vossemeer. Een eengezinswoning in Oud-Vossemeer komt het meest (84%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Vossemeer

In Oud-Vossemeer wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud-Vossemeer

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud-Vossemeer (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oud-Vossemeer

Starterswoningen in Oud-Vossemeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Vossemeer zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Vossemeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud-Vossemeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud-Vossemeer

Wil je een huis kopen in Oud-Vossemeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Vossemeer . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Vossemeer alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Vossemeer.

Bekijk alle koopwoningen in Oud-Vossemeer. Zoek je huurwoning in Oud-Vossemeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud-Vossemeer

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Vossemeer is 3.142 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.723 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud-Vossemeer

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Vossemeer vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oud-Vossemeer

Oud-Vossemeer bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.