De Huizenmarkt in Stavenisse (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Stavenisse

Woningmarkt Stavenisse

Stavenisse is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 25.570 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stavenisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 322.088 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 322.088
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Stavenisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Stavenisse is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Stavenisse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Stavenisse.

Woningen recent verkocht in Stavenisse

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Stavenisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Stavenisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Stavenisse. Een eengezinswoning in Stavenisse komt het meest (94%) voor. Daarna komt een bungalow met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Stavenisse

In Stavenisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Stavenisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Stavenisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Stavenisse
Binnenring: Nederland

Stavenisse waar ligt dat?

Woningen te koop Stavenisse

Wil je een huis kopen in Stavenisse? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Stavenisse . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Stavenisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Stavenisse.

Bekijk hier alle koopwoningen in Stavenisse. Zoek je huurwoning in Stavenisse? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Stavenisse

Starterswoningen in Stavenisse zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Stavenisse zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Stavenisse zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Stavenisse? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Stavenisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Stavenisse is 3.100 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.304 euro).

Leeftijden Stavenisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Stavenisse vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Stavenisse

Stavenisse bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.