logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint Philipsland

Begrijp de huizenprijzen in Sint Philipsland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint Philipsland

Sint Philipsland is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.825 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Philipsland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 317.729 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 317.729
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sint Philipsland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Philipsland is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Philipsland kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Philipsland

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Philipsland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Philipsland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Philipsland. Een eengezinswoning in Sint Philipsland komt het meest (93%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Philipsland

In Sint Philipsland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Philipsland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Philipsland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint Philipsland

Starterswoningen in Sint Philipsland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Philipsland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Philipsland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint Philipsland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint Philipsland

Wil je een huis kopen in Sint Philipsland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Philipsland . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Philipsland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Philipsland.

Bekijk alle koopwoningen in Sint Philipsland. Zoek je huurwoning in Sint Philipsland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint Philipsland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Philipsland is 2.909 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.756 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint Philipsland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Philipsland vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint Philipsland

Sint Philipsland bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.