logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Sint-Maartensdijk

Begrijp de huizenprijzen in Sint-Maartensdijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 26.825 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Maartensdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 321.101 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 321.101
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Sint-Maartensdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Maartensdijk is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Maartensdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Maartensdijk.

Woningen recent verkocht in Sint-Maartensdijk

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Maartensdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Maartensdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Maartensdijk. Een eengezinswoning in Sint-Maartensdijk komt het meest (70%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Maartensdijk

In Sint-Maartensdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Maartensdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Maartensdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Sint-Maartensdijk

Starterswoningen in Sint-Maartensdijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Maartensdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Maartensdijk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Sint-Maartensdijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Sint-Maartensdijk

Wil je een huis kopen in Sint-Maartensdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Maartensdijk . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Maartensdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Maartensdijk.

Bekijk alle koopwoningen in Sint-Maartensdijk. Zoek je huurwoning in Sint-Maartensdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Sint-Maartensdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Maartensdijk is 3.020 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.369 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Sint-Maartensdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Maartensdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.