De Huizenmarkt in Sint-Maartensdijk (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint-Maartensdijk

Woningmarkt Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk is een plaats in de gemeente Tholen. Deze plaats telt volgens het CBS 25.570 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Maartensdijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 300.922 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 27
Gemiddelde vraagprijs € 300.922
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Sint-Maartensdijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint-Maartensdijk is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint-Maartensdijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Sint-Maartensdijk.

Woningen recent verkocht in Sint-Maartensdijk

Er zijn recent 27 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint-Maartensdijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint-Maartensdijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint-Maartensdijk. Een eengezinswoning in Sint-Maartensdijk komt het meest (69%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint-Maartensdijk

In Sint-Maartensdijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint-Maartensdijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint-Maartensdijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint-Maartensdijk
Binnenring: Nederland

Sint-Maartensdijk waar ligt dat?

Woningen te koop Sint-Maartensdijk

Wil je een huis kopen in Sint-Maartensdijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint-Maartensdijk . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint-Maartensdijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint-Maartensdijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint-Maartensdijk. Zoek je huurwoning in Sint-Maartensdijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint-Maartensdijk

Starterswoningen in Sint-Maartensdijk zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Sint-Maartensdijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint-Maartensdijk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint-Maartensdijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint-Maartensdijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint-Maartensdijk is 2.451 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.436 euro).

Leeftijden Sint-Maartensdijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint-Maartensdijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.